Önkénteskedni jó!

Honlapunkon új rovatot indítunk, melyben az önkéntes munka lehetőségeiről, az elvégzett munkákról szóló tudósításokról olvashattok.

Mint mindannyian tudjuk, az 50+ korosztály többsége, főleg ha már nyugdíjba vonult, keresi azt a lehetőséget, ahol még meglévő tapasztalatait hasznosíthatja, hisz a családi elfoglaltságok, kötelezettségek mellett szüksége van olyan kikapcsolódásra, melyben érzi, hogy hasznos, önmagát, önbecsülését megerősítő tevékenységet végezhet. Az országban sok helyen működnek önkéntes pontok, önkéntes szervezetek, ahol lehetőség nyílik az effajta munkavégzésre.

Az Önkéntes Központ Alapítvány honlapja www.oka.hu, valamint az www.onkentes.hu weblapok tájékoztatást adnak, hogy milyen önkéntes lehetőségek vannak, erről hírlevelet is lehet kérni a honlapon.

Különböző civil szervezetek, egyházi közösségek, társadalmi szervezetek várják a tettre kész és elkötelezett embereket, így az Önkéntes Központ Alapítvány Senior Önkéntes Klubja is.

A Klub tevékenységéről beszámoló az oldal alján.

Biztatok mindenkit, hogy Önkénteskedni jó! Ki lehet próbálni magatokat, biztosan jó érzéssel végeztek egy-egy egyszeri, vagy akár rendszeres önkéntes feladatot.

Honlapunkon pedig – ebben a rovatban – várjuk híreiteket, közreadható tudósításaitokat az önkéntes szervezetekben végzett tevékenységetekről, vagy az egyéni önkéntes munkáitokról!

 

Teszünk Senior Önkéntes Klub ismertetője (KLIKK IDE)


Keresés oldalunkon:

Hírlevél